Morgensang

Alle er velkommen til at deltage i morgensang. Det være sig forældre, bedsteforældre, naboer eller andre, som blot har lyst til at synge sammen med os. Vi mødes kl. 9.00 på legepladsen ved flaget. Efter morgensang er der kaffe på kanden. Vel mødt!

Temauger

Ugerne 16 og 17 er temauger for børnene. Emne: Bøger, fortællinger & eventyr.

Bestyrelsesvalg

Kære forældre. Kom og deltag i bestyrelsesvalget. Invitation til valg 2024 Det er vigtigt, at du som forældre er engageret i dit barns institution. Som privat daginstitution er det helt afgørende for institutionens eksistens. Uden en bestyrelse har vi ikke en daginstitution. Vi har brug for dig!

Morgensang

Velkommen til morgensang. Alle er velkomne til morgensang. Det være sig forældre, bedsteforældre, naboer eller andre der blot har lyst og tid til at synge med os. Vi mødes på vores legeplads ved flaget. Der er kaffe på kanden. Vel mødt.

Forældrekaffe

Kære Forældre. Der er forældrekaffe fra kl. 14.30. Vi ses

Arbejdsdag

Denne dag er arbejdsdag, hvor vi hele dagen meget gerne modtager hjælp fra jer forældre. Vi har altid en masse forskellige opgaver, som vi ikke når i hverdagen. Det er lige fra ophæng af forskelligt, - fx. nye rullegardiner til rengøring af køleskabe, ovne og kørsel til genbrugsstationen med diverse affald. Det er muligt, at […]

Temauger

I ugerne 20 og 21 er der temauger for børnene Tema: Gamle dage og legetøjsfri dage.  

Temauger

I ugerne 22 & 23 har vi temauger for børnene: Kræmmerdage. Vi skal lave alt muligt forskelligt anderledes ud af alt muligt forskelligt .... Det bliver sjovt og kreativt!

Morgensang

Morgensang. Velkommen til morgensang. Alle er meget velkommen til at komme og synge med os. Vi mødes på vores legeplads kl. 9.00 og synger nogle sange og der er også kaffe på kanden. Vel mødt. Alle er velkomne, - det være sig forældre, bedsteforældre, naboer eller blot dig, der kan lide at synge. vel mødt!